La candidata socialista a la reelecció Núria Marín s’ha reunit amb diferents representants de l’àmbit cultural de la ciutat al bar musical Oncle Jack. Els hi ha traslladat que vol fer de L’Hospitalet una ciutat referent cultural de primer nivell. També ha esmentat la possibilitat de construir un nou teatre auditori a la ciutat.

Núria Marín ha tornat a referir-se a la importància de la cultura a la ciutat i ha dit que “la cultura ens importa, i en especial, la de proximitat, la que es fa als barris. Hem descentralitzat els actes culturals per portar-los a tots els indrets de la ciutat i que els puguin gaudir tots els veïns. Els millors exemples són les Festes de Primavera, on més de 35.000 persones van gaudir dels espectacles musicals i de cultura popular, el Summer Experience, la Quinzena de Dansa o les diferents activitats de Nadal”.

La candidata socialista ha afegit que “L’Hospitalet és una ciutat culturalment molt viva. Tenim al Districte Cultural al voltant de 500 agents culturals, s’ha creat l’Oficina del Districte Cultural des d’on es fa un acompanyament als artistes en la tramitació de permisos i els ajudem a la creació i a la producció cultural”.

Marín ha dit que “també reforçarem i recuperarem el lideratge del Centre d’Art Tecla Sala com a equipament de referència en les arts visuals a Catalunya. Crearem un nou equipament a l’Edifici Molí dedicat a la creació i producció d’arts visuals depenent del Centre d’Art Tecla Sala i consolidarem el model pedagògic de l’EMMCA com un referent en la innovació educativa i com a garantia de cohesió social i la Casa de la Música serà l’epicentre de la creació de la ciutat”.

L’alcaldessa ha afirmat que “es millorarà el Museu de L’Hospitalet com a espai de referència de la memòria històrica de la ciutat tot aprofitant el Centenari de L’Hospitalet l’any 2025.