L’alcaldessa Núria Marín ha visitat el plató de Televisió L’Hospitalet i ha parlat de l’aprovació pendent del pressupost municipal de 2024. Uns comptes que en el Ple del mes de novembre van quedar sobre la taula.

Marín ha assegurat que “continuem negociant amb les forces d’esquerres, com és habitual, per tirar-los endavant i prioritzar les polítiques adreçades als ciutadans, a les polítiques socials, de cura de l’espai públic i encarrilar tot un seguit d’inversions imprescindibles per transformar la ciutat”.

El  govern municipal està treballant en uns “pressupostos més socials “, diu l’alcaldessa, “que hem elaborat escoltant a la ciutadania, sortint al carrer. Hem pres nota i ens hem posat en marxa”.

Entre els diferents capítols, Marín ha posta l’accent en l’educació i la cultura amb “un equip de govern que inverteix en la construcció de l’escola Paco Candel, després de 13 anys de barracons, en la biblioteca de Santa Eulàlia i de La Florida o el Casal de Sant Josep.”

Millores en neteja i seguretat

Els pressupostos han volgut tenir present, ha explica l’alcaldessa, les preocupacions dels veïns i veïnes en neteja i seguretat, i “per tant cal dotar de forma adequada aquestes dues partides”.

Pel que fa a la neteja, Marín assegura que ja s’està treballant però “fins que no arribi la nova contracta, que ja s’està licitant, no es podrà fer la millora que volem.”

En quan a les polítiques socials i educatives, apunta que “tot i no tenir les competències, la voluntat és la d’invertir més, ja que volem cuidar el futur de la ciutat, que són els seus infants i joves”.

Finalment, Núria Marín també ha parlat del PDU que està pendent just  aquest mes de desembre de la seva aprovació definitiva. “És un projecte essencial per a la ciutat i pel país, que permetrà cosir el territori i convertir-lo en un espai òptim perquè aterrin empreses i generar el clúster biomèdic i d’innovació i salut i crear així més oportunitats”.