El PP ha tancat la campanya electoral al parc de Bellvitge amb la presència del candidat a la presidència de la Generalitat, Alejandro Fernández i el president nacional, Alberto Núñez Feijóo qui ha dit que el PP “és l’unic partit que pot acabar amb el procés i que no es repeteixi mai més perquè nosaltres només volem servir als catalans i a Catalunya”.

Feijóo ha indicat que “el PP és el canvi real, la igualtat entre tots els catalans i demano el vot a qui no vulgui que el govern s’adapti als interessos personals de Sánchez i Puigdemont. Illa farà el que li digui Sánchez i canviarà d’opinió per fer el que li mani el president del govern. Demano als votants de Ciutadans que van guanyar el 2017 que ens votin a nosaltres que no els fallarem”.

El president nacional del PP ha afegit que “no s’ha de dividir el vot i s’ha de votar al PP perquè som sinònim de progrés i prosperitat. Som l’únic partit d’Estat a Catalunya, l’alternativa al PSC i als independentistes. El vot al PP és l’únic resultat que li interessa a Sánchez, no l’importa el que tregui el PSC perquè ell vol que governin els independentistes per continuar amb el suport que li donen per seguir en el càrrec”.

El candidat a la presidència de la Generalitat, Alejandro Fernández ha explicat que “m’agradaria que tots els catalans poguessin compartir mitja hora amb Núñez Feijóo i veurien com vol el millor per Espanya, Catalunya i per tant també per L’Hospitalet que és una ciutat que no és l’altra Catalunya sinó que és Catalunya, no la Catalunya ressentida de Puigdemont”.

Fernández ha dit que “els meus pares no entenen que ara se’ls digui nyordos o xarnegos quan porten tota la vida a Catalunya. Vull combatre la inseguretat, les llistes d’espera però sobretot defensar la vostra dignitat i el vostre honor. No sou catalans de segona i  ningú us pot faltar al respecte”. L’acte també ha comptat amb la presència de la presidenta del PP de L’Hospitalet, Sonia Esplugas.