Nova trobada del Club de Lectura de la Lluita Feminista a la Biblioteca Santa Eulàlia. En aquesta sessió s’ha parlat del moviment LGTBI. Les sessions d’aquest club es desenvolupen a través de llibres, textos i articles on parlen de  diferents vessants d’aquest moviment social i polític.

El temporal Gloria no va impedir que el Club de la Lluita Feminista de L’Hospitalet es reunís a la Biblioteca Santa Eulàlia. Aquesta va ser la segona tertúlia literària que feia el club de la ciutat.  En aquesta segona sessió es va parlar de diversitat afectiva, sexual i de gènere. Les sessions d’aquest club es desenvolupen a través de llibres, textos i articles on parlen d’aquest moviment social i polític.

Els clubs de lectura són tertúlies literàries entorn d’un llibre que prèviament han llegit totes les persones del grup. Totes les biblioteques realitzen clubs de lectura amb diferents autors i gèneres. La dinamitzadora del Club de Lectura Feminista de la biblioteca Santa Eulàlia, Marta Roqueta, decideix quines són les lectures més adequades per aquest club a través de la seva feina d’investigadora en temes relacionats amb el moviment feminista.

La propera sessió del Club de Lectura Lluita Feminista serà el proper 10 de març a la Biblioteca Santa Eulàlia, el tema serà l’antiracisme. A l’Hospitalet el primer club de lectura es va realitzar el novembre de 1996 a la Biblioteca Josep Janés.