Lolita Flores, Josep Maria Flotats, Cesk Freixas, El Brujo, la Dansa Metropolitana i el Barnasants són alguns dels protagonistes de la programació del primer quatrimestre de l’any al Teatre Joventut. Pel que fa a l’Auditori Barradas, la programació infantil, el rock folklòric, la dansa i el cant coral pujaran a l’escenari d’aquest equipament de la Rambla.

La nova temporada 2024 comença a la ciutat el 20 de gener amb Poncia, aquest espectacle al Teatre Joventut, que ens proposa Lolita Flores, a partir del clàssic “La casa de Bernanda Alba” de Federico García Lorca. Poncia parla de suïcidi, llibertat, culpa, classe, educació i sexe, i ho fa amb tota la força d’una veu que ha estat maltractada i callada.

Altres propostes teatrals al Joventut són “Tocar mare”, comèdia dramàtica dirigida per Jordi Casanovas; la Plaça del Diamant, estrenada al Teatre Nacional de Catalunya; Jauría, ficció documental sobre el cas de “La Manada”; “Imperio” de la Cia José Manuel Álvarez; “La Disputa” de Josep Maria Flotats i “El Alma de Valle-Inclán” de Rafael Álvarez “El Brujo”.

En l’apartat musical, el teatre municipal també serà escenari del festival Barnasants, amb inauguració per part de Les Kol·lontari i les actuacions de Cesk Freixas, Marc Parrot, entre d’altres; i en dansa, arribarà al març, la 15a edició de Dansa Metropolitana, quinze dies d’espectacles amb aquest disciplina artística en diferents espais metropolitans.

Venda d’entrades i abonaments Teatre Joventut

L’Auditori Barradas també presenta les seves novetats per als primers mesos de l’any. A banda de les propostes de teatre familar i titelles, aquest equipament també acollirà concerts de piano, rock folklòric, dansa flamenca i la tradicional Setmana de Cant Coral.

Venda d’entrades i abonaments Auditori Barradas