S’ha obert al públic la nova placeta amb jocs infantils, aparells d’exercicis i bancs just a l’exterior de l’edifici de l’antic cinema Romero. El nou espai, de 100 metres quadrats, està ubicat entre els carrers del Dr. Martí Julià i del Montseny. 

L’antic cinema Romero a la Torrassa s’ha reconvertit com a centre de lleure per a infants i joves i la remodelació estarà llesta en els propers mesos. Abans, però, s’ha obert al públic la nova placeta annexa. Té jocs infantils, aparells d’exercicis i bancs a l’exterior de l’antic cinema.  Són 100 metres quadrats amb gronxadors, tobogans i cavallets.

Suposen una possibilitat de lleure infantil que ha estat molt ben rebuda pel veïnat, tant per grans com per petits. Una de les veïnes de la zona, Sandra Camacho, ha dit que “la remodelació per a mi és perfecte. Visc molt a prop d’aquí i tot està molt net. Els nens poden jugar a terra i no els passa res”.

El terra d’aquesta nova zona de jocs infantil és compacte però flonjo en cas d’una possible caiguda. Tot plegat perquè la canalla s’ho passi bé. És el cas de l’Armand Tarragó, un nen de poques paraules però que ho resumeix molt bé.”Cada dia vinc a jugar i m’agrada molt. M’ho passo bé”.

A banda de la zona de jocs infantils, a la placeta adjacent s’han instal•lat bancs i pedals per fer activitat física suau. Ana Boté i Elvira Bahamonde són veïnes de la Torrassa. “No volem cap cosa estranya. Estem contentes que s’hagi fet aquest espai al barri. Ja que s’han gastat els diners que es noti, que es vegi”.

I mentre que uns juguen, altres treballen en l’espai interior del futur equipament de l’antic cinema Romero. La previsió de l’Ajuntament és que estigui acabat en els primers mesos del 2014.