“Alice Ward y el secreto del Bosque Rojo” és el nou llibre de l’escriptora vinculada a L’Hospitalet, Núria Vivancos. Es tracta de la segona entrega de la saga que segueix les aventures d’una bruixa adolescent. Al més pur estil Harry Potter, Vivancos estira del fil de la família de la protagonista i trasllada bona part de l’acció en un bosc ple de personatges fantàstics i pocions màgiques.

Durant tota la trama, Alice Ward s’anirà trobant amb diferents personatges, “alguns són màgics, d’altres de dolents i que tenen segones intencions”, explica l’autora que des de ben petita ha tingut sempre molta imaginació. “Gràcies a deu no ha partit mai el síndrome del full en blanc”, diu Vivancos que recorda que va començar a escriure durant una nit d’insomni.

Núria Vivancos ha començat a escriure la tercera entrega de les aventures d’Alice Ward. A més, està enllestint una altra novel·la “més intensa” que narra la història de cinc parelles molt diverses amb un nexe en comú.  

“Alice Ward y el secreto del Bosque Rojo” es pot adquirir físicament a les llibreries Abacus i per internet a la web d’El Corte Inglés, la Casa del Llibre, FNAC i Amazon.   

El programa de cultura Taquilla Inversa ha entrevistat a l’autora per parlar de la publicació del llibre i dels seus projectes de futur.