La mostra de teatre amateur “L’Hospitalet Fa Teatre” arrenca el proper dissabte 3 de juny al Teatre Joventut amb menys companyies participants. L’any passat eren 12 i, enguany, en són 9. Totes elles donaran a conèixer els seus muntatges, tant adaptacions com creacions pròpies.

La mostra s’obrirà dissabte, 3 de juny, a les 17 hores, al Teatre Joventut, amb “Quiero algo más”, una proposta de la companyia Somnis que ens farà viatjar fins a un passat distòpic per reviure alguns dels estils musicals que van marcar el segle XX. Més tard, a les 20 hores, a la sala B del teatre, la companyia Gornal Teatre ens presentarà “Vodevil”, un joc que mostra el teatre dins el teatre. El primer cap de setmana de la mostra també es podrà gaudir del muntatge “Los Piratas 2… el regreso” de Fugireli Teatre, una companyia amb més de 20 anys de trajectòria.

Les propostes teatrals continuaran els dies 9, 10, 11 i 17 de juny amb humor, drama i obres clàssiques, com l’adaptació del text d’Enrique Jardiel Poncela “Un marido de ida y vuelta”, estrenada l’any 1939, o la comèdia de terror “El regreso de Frankenstein”, basada en la idea original de la pel•lícula “El jovencito Frankenstein” (1974). La resta de companyies participants són Imagina, Plàudite, Bellgrup, Los Jeremías, La Trama i V de B.

El preu de les entrades és de 5 i 6 euros, i algunes representacions són gratuïtes.