L’AEC Collblanc la Torrassa B està patint per adaptar-se la primera categoria masculina. És cuer, només ha guanyat un partit i no acaba d’aixecar el cap. En la darrera jornada ha perdut a casa amb el Sant Josep. 

L’AEC Collblanc la Torrassa B està notant el canvi de categoria. La Primera està sent, de moment, una muntanya difícil de grimpar. Els homes de Josep Maria Marsà, han tornat a perdre malgrat fer un bon partit.

Els problemes defensius han llastrat el resultat final, més ampli del que s’ha vist a la pista. L’AEC ha fet un partit seriós però en arribar al darrer quart, els jugadors no han estat gaire fins de cara a la cistella, ni tampoc en l’aspecte defensiu.

L’equip filial de l’AEC Collblanc ocupa la darrera posició de la classificació, amb només una victòria i quatre derrotes. L’entrenador, Josep Maria Marsà ha dit que “hem estat bé durant tot el partit però en el darrer quart, ells han pujat molt la línia defensiva i hem arribat molt justos”.

Marsà ha parlat de la clau de la derrota final “quan hem fallat els tirs que els han fet guanyar el partit. Els 13 punts finals és massa càstig pel joc que hem fet”.

El jugador de l’AEC Collblanc B, Antoni Figuerola, ha lamentat “els problemes defensius, ja que tenim problemes en aquest aspecte encara que hem millorat una mica. Ara toca continuar avançant per evitar errades i guanyar els partits”. 

Lliga Catalana de bàsquet

L’equip sènior de l’AEC Collblanc la Torrassa està fent, de moment, una Lliga Catalana impecable. En el darrer partit disputat diumenge ha vençut al Club Bàsquet L’Hospitalet per 73-67. Aquesta victòria ha possibilitat l’accés a la final a quatre que ha de decidir el guanyador de la competició.