L’acció Net i polit arriba aquests dies a dotze carrers i espais de Pubilla Cases. Entre el 15 i el 28 de febrer són objecte d’una actuació integral de neteja viària. Es netegen a fons les voreres i la calçada; s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà; s’actua en contenidors, clavegueram i papereres, i s’apliquen tractaments antiplagues

En concret es tracta del carrer del General Manso, el carrer dels Naranjos (entre els carrers de la Hierbabuena i de Pere Pelegrí), la zona de vianants de l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers de Luarca i de les Roses, el carrer de Calderón de la Barca, el carrer de Numància, l’avinguda de Severo Ochoa (entre l’avinguda del Bosc i el carrer d’Amadeu Vives), el carrer de Vinaròs, el carrer d’Oviedo, la zona de vianants de l’avinguda del Bosc (entre el carrer d’Ibèria i les avingudes de Miraflors i d’Isabel la Catòlica) i el carrer d’Amadeu Vives (entre l’avinguda de Severo Ochoa i el carrer de Belchite).

Precisament, dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases.

Les primeres accions del Net i polit de 2023 s’han fet el mes de gener a tres carrers de Collblanc i la Torrassa, i nou espais de Santa Eulàlia i Granvia Sud; i la primera quinzena de febrer, a vuit carrers de la Florida.