La plaça de la Carpa de Can Serra ja compta amb els nous bancs adaptats per la calor. L’Ajuntament ha instal·lat una estructura de fusta reciclada sobre els seients que aïllen la temperatura i la humitat. Fins ara, els veïns havien de seure directament a la superfície de ciment.

D’aquesta forma, els bancs ara permeten mantenir una temperatura més equilibrada tant als dies més càlids de l’estiu com als més freds d’hivern. A més, la majoria de les zones on la fusta cobreix els seients està encara més fresca gràcies a l’ombra dels arbres.

Fets amb material reciclat de bancs antics

Des del consistori expliquen que la fusta utilitzada per aquestes noves cobertures és de material reciclat a partir d’antics bancs retirats de L’Hospitalet.

“Em sembla bé, perquè és per les persones grans que també necessiten ombra i Can Serra és un barri de gent gran”, opina una veïna.

No obstant això, també hi ha veïns que consideren calen més mesures: “Potser necessitaríem més ombra en aquesta plaça, perquè pica molt el Sol. Els nens no poden jugar i no es pot passejar a certes hores”, afegeix.