El CEM L’Hospitalet Nord ha acollit una nova edició de la trobada d’escoles de bàsquet, en que participen noies i noies de primer i segon de primària. Hi participen més de 250 infants de fins a 8 clubs diferents de la ciutat, organitzades pel Consell Esportiu.

El seu director, Edu Galí rep amb molta satisfacció la participació i implicació dels clubs, famílies i infants per fer d’aquestes trobades un èxit. “Hi ha una implicació de pràcticament del 100% dels clubs de la ciutat, i l’ambient a la pista i a les grades és d’esportivitat i diversió”.

En aquests partits el resultat és el de menys, i serveixen com una oportunitat perquè els jugadors posin en pràctica els entrenaments i puguin millorar partit a partit. “Com a entrenadora es un orgull veure com els nens i nenes van progressant amb el seu esforç” explica Carla Gómez, entrenadora del Club Bàsquet Bellvitge.

A l’acte també ha assistit Luis Dorado, nou president del Consell Esportiu. Dorado ha marcat com a objectiu l’estabilitat a l’entitat sense deixar d’apostar per l’esport a la ciutat: “L’entitat ha viscut moments convulsos en el darrers anys, que entre tots ja hem pogut superar. L’objectiu primordial a partir d’ara és escoltar a les entitats esportives i donar servei, perquè puguin confiar en nosaltres”.

Les trobades d’escoles de bàsquet, que tenen un valor lúdic i esportiu, es consoliden ja com un primer acostament a l’esport competitiu per als infants de L’Hospitalet.