La música techno omplirà el Centre d’Activitats La Farga aquest cap de setmana 28 i 29 d’octubre. I és que s’hi celebra la primera edició del Festival Foqus. Un festival diürn, amb un escenari únic i un cartell paritari on hi haurà el nou talent del techno de Barcelona i noms imperdibles de l’escena internacional. Destaquen noms com Black Lotus, Anika Kunst b2b The Lady Machine, D.N.S, Mudes, Amoral i Univac.

Els ideòlegs del festival són Sergi Carré i Carlos Muriano, dos coneixedors de l’escena del techno a Barcelona que han decidit crear una experiència única pels amants de la música tecnho. “El tecnho sempre ha estat associat a un estil de música, negre, fosc, nit… i nosaltres ho farem més lluminós, més clar i de dia”, explica Carlos Muriano.

Els organitzadors han tingut també especial cura en configurar un cartell paritari. “L’escena del techno és eminentment masculina i la nostra aposta era per canviar això i aportar alguna cosa diferent”, diu Sergi Carré que també explica que han hagut de fer un treball de recerca però que, al final, compensa molt perquè “descobreixes unes artistes que penses… com pot ser que no les haguem conegut abans?”.

A l’espai del Centre d’Activitats de La Farga hi haurà un Punt Lila mòbil, foodtrucks i una zona de fumadors. El preu de l’entrada individual és a partir dels 20 euros i l’abonament a partir dels 35 euros. Els horaris del festival són dissabte de 13h a 01hores i diumenge d’11h a 23h.