Aquest dissabte, 25 de novembre, obrirà les portes a les 12h el Festival VIBEZ a les instal·lacions d’Urbine, una nau en ple Districte Cultural (Carretera del Mig, 36). Es tracta d’una proposta immersiva on es donaran a conèixer fins a 15 projectes de cultura digital ideats per joves d’entre 18 i 35 anys.

Segons han explicat les directores del festival, Adriana Bisbe i Nàhia Gironès, un dels objectius d’aquest esdeveniment “és connectar les empreses tecnològiques amb creadors de cultura digital de la generació Z. Aquí es podran exhibir a la vegada que els servirà de networking intergeneracional”.

Xavier Graell (Urbine), Nàhia Gironès i Adriana Bisbe (directores Festival VIBEZ)

El festival ha estat creat per atreure tant el públic general i familiar com al sector empresarial, ja que, segons han afegit les organitzadores: “hem volgut que sigui una experiència immersiva. El públic podràs testejar videojocs, un scape room amb realitat virtual, assitir a ponències i també gaudir d’un concert”.

Hi participen cinc universitats catalanes i compten amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i del Ministeri de Cultura.