Si alguna cosa caracteritza els bars i restaurants dels barris de la Florida i Pubilla Cases és la seva bona fama, aconseguida a base de molts anys de treball i de jugar, en molts casos, amb el bo i millor de les gastronomies d’arreu de l’Estat. De nou, aquesta habilitat es posa a prova amb el Nadal de Tapes.

L’experiència no és nova. De fet, els establiments  de la Florida i Pubilla Cases ja va organitzar una ruta de tapes pels establiments dels barris durant les passades festes majors. Va anar tan bé que han decidit repetir-ho per Nadal. Per als establiments que s’han animat a participar, aquesta iniciativa suposa tot un repte a la seva creativitat, però és també una bona manera de captar nous clients.

Per al bar Córdoba, l’ O’Pote i la cafeteria Tasti el Nadal de Tapes té un desafiament afegit. Van ser els guanyadors dels premis del Pubilla de Tapes que es va fer a l’estiu. Ara tornen a provar sort amb la Piruleta de Gambas, les Bolas con Fondue de Tomate y Chip i les Bolitas de Nieve, respectivament.

En total són 24 els establiments que s’han animat a participar en aquest Nadal de tapes. Tots presenten creacions pensades especialment per a l’ocasió, adaptades a més a les dates nadalenques i al temps de fred. S’hi poden trobar tapes amb noms tan suggerents com Chips al Queso con Crujiente de Verduras, del Taver, o el Rascacielos de Morcilla y Patata del bar Rincón de Lola Flores, però també clàssics com els Callos del Bar Cerveceria Triana, el Rabo de Toro de la Granja Marín o el Pescadito Frito de El Buen Tapeo.

Aquest en són només alguns exemples, però n’hi ha molts més. Per provar-los tots només cal acostar-se fins a la Florida i Pubilla Cases i fer un tomb pels diferents establiments. Això sí, tot i que en aquestes dates és complicat, s’aconsella anar-hi amb l’estómac buit. Teniu temps fins al 6 de gener.