La Festa Major de Bellvitge segueix endavant i omple els seus darrers dies amb activitats per a tots els gustos, encara que la pluja amenaça amb deslluir-los. És el que ha passat amb la primera mostra i tast de vins del Celler d’en Pep, acompanyada d’un concert de música folk, que s’ha suspès per la pluja.  

La pluja ha obligat a suspendre la vuitena edició del concert de música folk catalana, que anava a celebrar-se aquesta tarda amb de la primera edició de la mostra de vins del Celler d’en Pep. Aquesta tarda també hi ha prevista, a la plaça del Mercat Municipal de Bellvitge, a les 18.30h, una ballada de sardanes i exhibició de colles uniformades, a càrrec de la Cobla Marinada, pendent de les incidències meteorològiques. D’altra banda, la Biblioteca de Bellvitge serà l’escenari a les 19h de la conferència: “Bellvitge a la literatura”, a càrrec de la Comissió Bellvitge 50è Aniversari.

La jornada de l’11 setembre s’aixecarà amb el clàssic circuit urbà de l’ avinguda d’Amèrica, amb una nova edició de la Cursa Ciclista de Bellvitge, en la qual es disputen diferents categories. El matí seguirà amb més música, la Matinal al Centre Cultural de Bellvitge, a les 12h, a càrrec de la Banda d’Amics de la Música de Bellvitge.

La tarda de divendres torna un altra cita obligada de la Festa Major de Bellvitge. És la desfilada de vestits de paper de la Gent Gran, a la carpa de l’estand sociocultural, a les 18 hores. Si voleu saber més coses sobre el barri, teniu una bona oportunitat a la Biblioteca de Bellvitge, a les 19h amb la conferència Movimiento vecinal en Bellvitge, de la mà de la Comissió Bellvitge 50è Aniversari. El punt final a la jornada de divendres el posarà el concert de Dani Flaco, a la plaça del Mercat, on repassarà els seus èxits, principalment del seu darrer treball, Versos y madera.

Dissabte, arrenca amb la Festa del Comerç al passeig de Bellvitge, a partir de les 10h del matí, botigues i entitats surten al carrer. Durant tot el dia, també trobareu la setena edició de la Fira comercial i artesana de Bellvitge. Els amants de la pràctica de tai-txi poden apropar-se fins a la plaça de la Cultura, on de 10 a 12h es farà la Marató de Tai-txi Ciutat de L’H. També podeu assistir a la darrera de les conferencies que organitza la comissió Bellvitge 50è aniversari, a les 19h, a la biblioteca, sota el títol Les entitats de Bellvitge.

El darrer dia de festa major destaquen la segona edició de la Desfilada de mascotes Bellvitge, a les 12h a la plaça de la Cultura. La tarda és per als més petits i s’omple de circ. D’una banda, a la carpa de l’estand sociocultural a les 17.30h, hi ha l’espectacle infantil Un circ de llibres, de la companyia L’Home Idea i, a les 19h, l’espectacle de circ Pasen y Vean, de la Companyia Ambizurdos. Al vespre, a les 21h, es farà un ball popular a la plaça del Mercat , i la festa finalitzarà a les 23h al parc de Bellvitge amb l’espectacle de focs artificals.

Si voleu saber més sobres les activitats de la Festa Major de Bellvitge, podeu consultar-ho aquí.