Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de la mort d’un treballador de 21 anys que ha perdut la vida en un accident laboral durant el muntatge del Mobile World Congress.

Es tracta d’un empleat d’una empresa especialitzada en càrrega i descàrrega que ha patit un accident laboral mentre descarregava material pesant d’un camió en el pavelló número 8 de Fira Granvia, segons ha informat Fira de Barcelona en un comunicat.

El 112 ha estat alertat de l’accident sobre les 21.20h d’aquest dilluns. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres unitats del SEM i diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra. El treballador, que presentava ferides de gravetat, ha estat traslladat a l’Hospital de Bellvitge a on ha mort.

Fira de Barcelona i GSMA -empresa organitzadora del Mobile- han lamentat els fets i han traslladat les condolències a la família, en un comunicat públic.

L’edició del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona del 2023 arrencarà el dilluns 27 de febrer i tancarà portes el 2 de març. Es preveu que al voltant de 75.000 persones visitin el saló, estimació superior als visitants del 2022, però lluny dels 100.000 registrats el 2019.