L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia organitzarà aquest dimecres la Milla Urbana de Santa Eulàlia memorial David Sánchez i Oscar Vizcaino. Per quart any consecutiu la prova tindrà una vessant solidària amb la participació d’ASOMOBE. El club també organitza el torneig infantil de waterpolo de L’Hospitalet 

Aquest dimecres (9h) se celebra la vint-i-dosena edició de la Milla Urbana de Santa Eulàlia, Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno, que organitza l’AESE a l’Avinguda del Carrilet, entre els carrers de Jacint Verdaguer i de Pareto. Per quart any consecutiu aquesta tradicional prova atlètica tindrà una vessant solidària amb la participació d’ASOMOBE, l’Associació Solidària Montse Bernat, que presideix María Jesús López. Enguany, amb l’habitual recollida de material escolar per a una escola de ChebChauen, al Marroc, i també, amb una recollida d’aliments destinats al Banc d’Aliments de la Creu Roja de L’Hospitalet. És per això que l’entitat de Santa Eulàlia demana la màxima col·laboració de tots els participants així com dels espectadors que assisteixin a aquesta mítica prova atlètica.

A nivell esportiu, enguany ha augmentant considerablement el número d’atletes inscrits fins arribar als 1400. José Ruiz, director de la Milla, assegura que “el bon funcionament i difusió dels últims anys ens ha portat a recollir aquests fruits… ara caldrà veure fins on podem créixer més”. En aquests sentit cal recordar que des de l’AESE s’ha fet i s’està fent una gran tasca per obrir encara més la Milla Urbana a tota la ciutat fent-la més popular que mai. En aquest sentit, s’intentaran potenciar encara més les curses socials i populars sense deixar de banda les categories de base federades.

A les curses reines de la matinal, la sènior masculina i femenina, cal destacar la participació de Maria Jose Gajate, Inma Lebedieva, Hasna Bahom, Olga Álvarez, Montse Mas, Abdesalam Louah. Mohamed Ait, Morad Chentouf, Marc Alcaló o Roger Vila entre d’altres.

Cal recordar que, l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, que presideix Fernando Leiva, organitza aquesta cursa amb el clar objectiu de recordar els atletes David Sánchez i Óscar Vizcaíno que van perdre la vida en un accident de trànsit. En aquesta edició, també es recordarà Xavi Jiménez, del grup de running de l’AESE, que va morir en la passada edició de la Marató de Barcelona celebrada el 17 de març.

L’AESE també organitzarà aquest dimecres el cinquè torneig de waterpolo infantil de L’Hospitalet amb la presència dels millors equips de Catalunya. El torneig començarà a dos quarts de nou del mati fins a dos quarts de vuit.