Mili Mena Rolón de l’Institut Bellvitge ha estat guanyadora de la XXIII Jornada de Poesia Jove de L’Hospitalet que s’ha pogut seguir a Televisió de L’Hospitalet i LHDigital. La final va fer pujar als representats de 12 instituts de la ciutat que durant els últims mesos han estat treballant les seves poesia utilitzant tècniques del poetry slam.

La sala B del Teatre Joventut ha estat l’escenari de la gran final de la jornada de poesia jove de L’Hospitalet. Una jornada adaptada al format televisiu i on s’han pogut veure recitant als representants de 12 instituts i després han rebut la valoració d’un jurat. La guanyadora ha estat Mili Mena de l’Institut Bellvitge amb el poema Decir adiós es crecer. Com a premi la guanyadora actuarà al Festival Acròbates que es fa al mes de novembre a la ciutat.

En segon lloc ha quedat Martí Mascarell de l’Institut Santa Eulàlia amb el poema Plus ultra. I la tercera posició ha estat per Alba Allué de l’Institut Rubió i Ors amb Crit silenciat.

Durant la final s’ha pogut gaudir de les actuacions del poeta urbà Juan SNK i el saxofonista Néstor López de l’Associació Cultural Urban Skills. També s’ha pogut gaudir d’una exhibició de poetry slam per part dels slammers-coaches Isa García, Salva Soler, Crisal i Pabl Owsky.

En tota 800 alumens de quart d’ESO i primer de Batxillerat de dotze instituts han participat a la Jornada de Poesia Jove de L’Hospitalet d’aquest any. Els instituts participants són Can Vilumara, Col·legi Tecla Sala, Mercè Rodoreda, Torras i Bages, Apel·les Mestres, Rubió i Ors, Pedraforca, Santa Eulàlia, Jaume Botey, Bisbe Berenguer, Europa i Bellvitge

Mira el programa complet de la Jornada de Poesia Jove de L’Hospitalet.