La temporada vinent, després de més de 20 anys, la ciutat de L’Hospitalet tindrà un representant de bàsquet femení en categoria estatal. El Joventut L’Hospitalet disputarà la Lliga Femenina 2 després d’una temporada històrica. Amb els objectius aconseguits, és moment de mirar cap enrere per valorar tot el que s’ha assolit.

“Hem tingut molta sort amb el grup. Elles mai han deixat de creure”, diu Miki Molgosa, l’entrenador. “Veure com ens hem aixecat i veure la cara de felicitat de totes al final… encara se’m posa la pell de gallina”, afegeix. Judith Turrión, una de les capitanes de l’equip, també parla de la capacitat de sobreposar-se als problemes que ha mostrat l’equip: “Ser capaces d’aprendre de les derrotes, que sigui un toc d’atenció però ja està. Hem repetit aquest patró i ens ha anat molt bé”, explica.

Però això és esport i pocs dies després d’acabar, ja toca començar a planificar la pròxima temporada. Miki Molgosa seguirà i ara toca acabar de tancar la resta de cos tècnic i plantilla. “Estem en aquest moment de parlar amb les jugadores, veure quin punt de vista tenen elles i decidir”, comenta Molgosa. Una de les que, a priori, hauria de continuar és la mateixa Judith Turrión, tot i que la jugadora explica que ja ha estat “set anys a Lliga Femenina 2 i sé que és molt exigent”. “No vull avançar-me però és cert que aquest any he estat molt feliç al Joventut”, afegeix.

Una altra de les incògnites és saber on jugarà la temporada vinent el Joventut L’Hospitalet. La seva pista habitual, el Poliesportiu municipal de Les Planes, no és apta per a Lliga Femenina 2 i, per tant, caldrà buscar opcions entre altres instal·lacions de la ciutat.