El cantaor badaloní Miguel Poveda ha estat el colofó del programa de Festes de Primavera d’aquest dissabte i el darrer dels concerts programats al centre d’activitats La Farga. Poveda ha repassat el seu darrer treball discogràfic i altres èxits davant del miler de persones que havien adquirit entrada. Les mesures de seguretat s’han respectat en tot moment.

Un cantaor de flamenc eclèctic que toca diferents pals i en tots aporta el seu estil propi i la seva creativitat artística. Poveda deixa la seva petjada amb arrel flamenca en la interpretació d’altres tipus de músiques. A la Farga ha fet un repàs del millor de la seva trajectòria que ha delectat als seus seguidors.

És el cas de la Raquel Pérez a qui li feia “molta il•lusió assistir a aquest concert perquè el vaig veure a “Coplas del querer” i m’agrada molt. Des de petita he sentit la copla i el sentiment que hi posa és fascinant”.

La Mati Vera és de la mateixa opinió. “ Tornem a la normalitat i és un plaer veure i escoltar a Miguel Poveda. A Veure com ho gestionem perquè espectacles com aquest es puguin repetir”.

Consulta la programació de les Festes de Primavera