Ciutadans ha presentat Miguel Garcia com a candidat a l’alcaldia de l’Hospitalet en un acte a La Farga amb la presència d’Inés Arrimadas, portaveu del partit al Congrès dels Diputats, i Carlos Carrizosa, president del grup al Parlament de Catalunya. 

Tres temes han ocupat el discurs de Garcia: la necessitat de canvi a la ciutat, la crítica a les promeses incomplertes per l’equip de govern del PSC i la defensa d’una major representativitat de la comunitat llatinoamericana a les institucions.

“Necessitem ser decisius a l’Ajuntament. Hi ha moltes necessitats urgents que cal canviar, com la seguretat, la neteja, els jardins, zones obertes, escoles bressol, residències…Tot són assignatures pendents del govern de la ciutat”, explica Miguel García.

L’alcaldable per Ciutadans i Inés Arrimadas han acusat durament l’equip de govern de Marín d’immobilisme i clientelisme i han promès que faran un exercici d’escolta activa si arriben al govern. “Ens hem renovat en imatge però l’essència és la mateixa, som un partit enganxat a la gent”, comenta Arrimadas. “Els ciutadans mereixen un govern que se centri a resoldre els problemes de la gent i no a mantenir les xarxes clientelars, que és el que fa el PSC”.

La integració de la comunitat llatinoamericana també ha estat un gran tema de l’acte de presentació, on s’han pogut veure danses tradicionals peruanes. El representant de Ciutadans al Parlament Carlos Carrizosa ha destacat la importància d’integrar aquesta comunitat i donar-li veu i representativitat a les institucions.