Les entrades per al Circ de Nadal que es van oferir el passat dilluns, 11 de desembre, es van exhaurir a les poques hores d’obrir-se el termini per sol·licitar-les. Per aquest motiu, s’oferiran més entrades el dijous, 14 de desembre, a partir de les 18 hores.

Les entrades es poden sol·licitar en el link.

Les funcions, a la carpa instal·lada al barri de Bellvitge, a l’esplanada de la Feixa Llarga amb la travessia Industrial, començaran el 16 de desembre fins el dia 7 de gener inclòs, amb dues representacions diàries a les 12 i a les 18h, exceptuant els dies 20, 21 i 25 de desembre de 2023 i 1 i 6 de gener de 2024, que només hi haurà funció a les 18h i els dies 24 i 31 de desembre de 2023 i 5 de gener de 2024, només a les 12h.

El Circ de Nadal arriba a la seva setena edició amb un espectacle inèdit i amb artistes de diferents disciplines. Acròbates, malabaristes, trapezistes… Tota la màgia del circ i tota la màgia de Nadal per fer-vos somiar i passar una bona estona en família.

La reserva d’entrades per als altres quatre espectacles temàtics nadalencs s’obrirà el dilluns 18 de desembre, a través del mateix web. Són quatre propostes immersives que del 27 de desembre al 4 de gener permetran gaudir del Nadal amb intensitat.

El Campament Reial, al parc de les Planes.

La Fàbrica de Caramels, a Torre Barrina (parc de la Marquesa).

La Fàbrica de Joguines, a Can Trinxet.

El Jardí dels Desitjos, al parc de Can Buxeres.

També en aquests espais, un cop obert el període de reserva, els dos primers dies hi haurà preferència per als empadronats a la ciutat.