La Fira de la Cervesa Artesana ja és un clàssic de les Festes de Primavera. Enguany arriba a la nova edició en un enclau ja habitual, la plaça de Lluís Companys.

Enguany hi participen 15 cerveseries artesanes locals i 13 internacionals, amb més de 80 tiradors. També hi ha quatre food trucks amb gastronomia de proximitat i actuacions musicals en directe amb concerts i DJ.

Entre les propostes locals destaquen la cerveses de L’Hospitalet Orient Street, Newaza i Tibidabo. I, de les internacionals, hi són presents referents europeus com De Koperen Markies, Lupulus, Dupont o De Halve Maan.

També poden tastar cerveses sense alcohol i sense gluten.

  • Quan està oberta? Del 18 al 21 d’abril.
  • Horaris: El dia 18, de 19 a 23h; els dies 19 i 20 d’abril, de 12 a 23h; i diumenge 21, de 12 a 21h.

Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament en col·laboració amb Lambicus, local especialitzat en cervesa belga.

Programació musical a la fira

Per acompanyar la degustació, els organitzadors han programat música en viu i sessions de DJ. Dijous 18 obre el cartell Pol Orobitg, que acaba d’estrenar nou àlbum, Tot o zero. Divendres 19 ésel torn del DJ i productor uruguaià Miki Mad i del grup Monogordo, que barreja rock, punk i heavy.

Dissabte 20 actua DJ Dave i el seu funk clàssic i modern, i Joan Queralt & The Seasicks, amb el seu darrer treball The tales of al bizarre Metavers Club. I diumenge 21 tanca les actuacions JordiO, un dels creadors de l’associació de Salvadiscos, i amant dels sons del funk, soul, jazz, hip-hop, reggae, disco, etcètera.