Els 29 establiments que han participat en la 12a edició de la Primavera de Tapes han servit un total de 24.005 àpats del concurs. Tot i no haver arribat als números del passat any quan es van servir 29.630 tapes, els veïns i veïnes de L’Hospitalet han tornat a mostrar la seva acceptació per aquest acte gastronòmic.

Del 18 al 21 d’abril, coincidint amb les Festes de Primavera, bars i restaurants de la ciutat han ofert propostes de cuina tradicional, creatives i de fusió a 4 euros, sempre amb l’acompanyament d’una beguda.

Ara comencen les rutes de tapes als barris coincidint amb les festes majors. La primera serà Sant Josep de Tapes, del 16 al 19 de maig, i després Santa Eulàlia de Tapes, del 30 de maig al 2 de juny; Can Serra de Tapes i Collblanc-la Torrassa de Tapes, ambdues del 13 al 16 de juny; Pubilla Cases de Tapes, del 27 al 30 de juny, i, finalment, la Florida de Tapes, del 4 al 7 de juliol.

En totes les rutes properes hi ha un procés participatiu, en què la ciutadania pot votar la seva tapa preferida en la categoria de la Tapa més popular i entrar en el sorteig de diferents premis.

Amb aquestes propostes, l’Ajuntament promou l’oferta gastronòmica de qualitat i vol apropar-la a la ciutadania i visitants de L’Hospitalet.

Un dels establiments participants d’enguany.