Fins aquest dilluns, s’ha celebrat el Pizzas Fest, un esdeveniment gastronòmic que acull  La Farga de L’Hospitalet. Un total de 14 restaurants s’han reunit per oferir les millors pizzes als visitants. Més de 17.000 persones ja s’han apropat a tastar-les.

Margarita, Quatre formatges, Prosciutto, Genovesa… sigui la que sigui sempre hi ha una pizza perfecta per cada persona. I quin millor lloc per tastar-les que un festival dedicat a aquest plat estrella de la gastronomia italiana. Enguany s’ha celebrat el Pizzas Fest by Mahou a La Farga de L’Hospitalet. Aquest esdeveniment és la oportunitat perfecta per gaudir amb la família i els amics de les noves tendències del sector de la pizza.

Al Pizzas Fest hi ha 14 pizzeries i cadascuna ofereix dues opcions de pizza, una clàssica, i una versió gourmet, amb uns ingredients més especials. Segons afirma Edu González, l’organitzador del Pizzas Fest, “cada pizzeria ronda les 1.000 porcions, per tant es calculen més de 14.000 trossos de pizza repartits entre els visitants del festival”.

La idea d’aquest festival va sorgir entre Pleasure Events i Bravas Barcelona. Els organitzadors ja poden confirmar que es tracta de l’esdeveniment més gran de pizza de tot l’estat. L’objectiu és combinar la cultura italiana amb la cultura espanyola.

El Pizzas Fest és també una gran oportunitat perquè les millors pizzeries de barri es donin a conèixer. Els establiments aprofiten per oferir els seus productes més destacats i les últimes novetats gastronòmiques del sector.
Laura Pérez, representant del restaurant Pizza City Barcelona, destaca la gran organització del festival i explica que “el Pizzas Fest és una molt bona manera de promocionar negocis com el seu entre els visitants”.

Els més de 17.000 assistents del Pizzas Fest valoren molt positivament l’esdeveniment, ja que han pogut provar tota mena de pizzes i altres productes de la gastronomia italiana envoltats d’un ambient molt festiu i familiar.

A banda de tastar pizzes, els visitants també han pogut apropar-se als stands de postres italians, gelats artesanals, begudes i altres opcions de maridatge. A més, durant el Pizzas Fest s’han celebrat concerts amb DJ’s, show cookings amb influencers, acrobàcies de pizzes, concursos i altres activitats per gaudir d’aquest festival gastronòmic. Tot un conjunt que ha agradat molt als veïns i veïnes que s’hi han anat apropant.

El Pizzas Fest no acaba aquí, i és que durant tot l’esdeveniment el públic ha hagut de votar la pizza que més els hi hagi agradat, atorgant així el premi a la millor pizzeria de Barcelona.