La portaveu de CIU a L’Hospitalet i diputada al Parlament, Meritxell Borràs, ha presentat una proposta de resolució transaccionada amb ICV-EUIA demanant al Ministeri de Foment que reconsideri la seva decisió de paralitzar el soterrament de les vies del tren a L’H.

Meritxell Borràs està satisfeta perquè aquesta qüestió hagi arribat també al parlament: “que aquesta voluntat vagi més enllà de l’àmbit municipal i es visqui també al Parlament de Catalunya”.

Amb aquesta proposta, s’insta al ministeri de Foment a estudiar la realització de les obres de millora, tant a l’estació de Bellvitge com en l’accés als ponts que travessen la línia de ferrocarril de Vilanova en el seu pas per la ciutat, i que serveixen de comunicació entre Bellvitge i el Gornal.

La portaveu municipal de CiU, ha indicat que el Govern de Catalunya sol•licitarà al Govern central que el soterrament de les vies a L’Hospitalet sigui ben aviat una realitat.

Borràs ha valorat el consens que, respecte d’aquesta qüestió, hi ha en sí del govern municipal amb el suport de les forces polítiques i el conjunt de la ciutadania al voltant de la plataforma ‘L’Hospitalet Sense Vies’.