La diputada socialista al Congrés, Mercè Perea, ha estat present al darrer acte de campanya del PSC per a les eleccions Europees 2024 que ha consistit en la instal·lació d’una carpa informativa, dissabte, davant el CC La Farga.

En aquest context, la socialista ha defensat la tasca que ha fet el seu partit Europa en els darrers 5 anys malgrat les dificultats del moment.

“Quan hi ha hagut una crisi sanitària, com la de la Covid, hi ha hagut vacunes per a tothom. Perquè era una voluntat política. Un altre exemple ha estat l’excepció ibèrica que ha apaivagat els efectes de la inflació a conseqüència de la crisi de Putin”, ha concretat Mercè Perea.

També ha defensat que el socialisme és la millor opció per aturar la dreta i l’ultradreta i frenar així el retrocés de drets i llibertats que suposaria el seu ascens.

“No ens podem permetre el negacionisme de la violència de gènere o del canvi climàtic. Suposaria una pèrdua de drets i llibertats per al conjunt de la societat”, ha afegit la diputada socialista.

Finalment, ha recordat que la legislació que es fa a Europa incideix en un 80% a les ciutats i municipis. I ha recordat propostes progressistes que s’han dut a terme com els fons Next Generation.

La ministra Teresa Ribera encapçala la llista electoral del partit socialista a les eleccions Europees. I Els eurodiputats Iratxe García i Javi López es presenten com a número dos i tres.