Del 5 a l’11 de desembre es presenten uns dies de festa que permeten fer un pont llarg i alguns hospitalencs aprofitaran per viatjar. Els mercats nadalencs, Brussel.les, Baviera, Salzburg, la zona d’Alsacia, o ciutats europees com Bruixes són les destinacions preferides. 

Els Mercats Nadalencs, ciutats com Brussel.les, Baviera, Bruixes Salzburg o la zona d’Alsàcia són algunes de les destinacions preferides pels hospitalencs per gaudir d’aquest pont de Desembre. Una altre de les destinacions que més d’èxit han tingut durant aquest pont  ha estat Disneyland París, que enguany celebra el seu 30è aniversari. Sílvia Quero, directora de l’agència de viatges Simatravel, ha assenyalat que “han estat molts populars els mercats nadalencs i Europa. He venut molt Alsàcia per exemple, o Bèlgica”.

Enguany els hospitalencs s’han animat més a viatjar per aquestes dates, el fet que els dies de festa permetin fer un pont més llarg ha tingut com ha resultat que la gent es desplaci i pugui organitzar més activitats. Silvia Quero ha destacat que “hi ha hagut molta demanda. Jo no recordava un pont tant fort, a més que sigui tant llarg ha facilitat que la gent s’animi a viatjar, que se’n vagin a Brusel.les un parell de dies, per exemple. Pots fer diferents combinacions perquè hi ha molts dies de festa”.

D’altra banda, des de l’agència Simatravel han assegurat que per Nadal no tenen tantes reserves perquè els hospitalencs prefereixen passar les festes a casa amb la família, o es desplacen a llocs propers per celebrar cap d’any.