Un incendi aquest dilluns, uns minuts abans de les 21h, a la planta baixa d’un edifici del carrer de les Aigües de Llobregat al barri de Pubilla Cases, ha obligat als veïns a autoevacuar-se. Segons  els Bombers de la Generalitat s’hi han desplaçat sis dotacions del cos.

Segons ha informat el mateix cos de bombers a través de les xarxes socials, un dels habitants del bloc va confinar-se a casa seva i una persona va haver de ser evacuada pel Sistema d’emergències Mèdiques (SEM). El foc va quedar apagat a les 21.17 hores i els Bombers van fer tasques de ventilació. Els residents van poder tornar a casa al voltant de les deu de la nit.

Tres incendis han afectat, la matinada de diumenge a dilluns, diferents immobles del districte de Collblanc-la Torrassa.

A tres quarts de sis de la matinada, cinc dotacions de Bombers de Generalitat s’han desplaçat fins al número 106 del carrer de la Riera Blanca, després del foc que ha començat en un restaurant dels baixos. L’incendi ha estat extingit cap a un quart de set.

A un quart de cinc de la matinada, un altre incendi ha afectat la planta baixa del número 60 del carrer de Martí i Julià, amb set dotacions de bombers desplaçades per acabar amb les flames. Dos menors d’edat amb algun tipus de discapacitat que estaven sols i tancats a casa han estat atesos per inhalació de fum, sense més conseqüències. Unes espelmes van ser la causa del foc.

A dos quarts de dotze de la nit, un habitatge del carrer de Llobregat 100 s’ha cremat, iniciant-se l’incendi a la cuina, amb 3 ferits lleus també per inhalació de fum. Quatre dotacions de bombers han treballat en els lloc dels fets.

Finalment, i també al mateix districte, un contenidor de paper ha cremat a l’alçada del número 44 del carrer de Rafael Campalans.