El portaveu municipal de L’Hospitalet En Comú Podem, Manuel Domínguez ha dit que “en cap dels casos votarem afirmativament als pressupostos perquè són de continuïtat i per tant el nostre vot serà contrari. Sí ens plantegem l’abstenció crítica ja que estem en una situació excepcional després de la pandèmia. Si recullen algunes coses del nostre programa ens podríem abstenir.

Domínguez, ha estat present a l’Entrevista de L’Informatiu i ha lamentat que “el govern hagi mantingut el contacte amb nosaltres fa uns dies quan ho haurien d’haver fet com a mínim un mes o dos abans de presentar-los si és que volien el nostre suport”.

Manuel Domínguez ha parlat del PDU Biopol Granvia. “Ens sembla molt malament la política urbanística en general i la del PDU en particular. Una política urbanística que és dramàtica perquè no podem perdre ni un metre quadrat més que sigui edificable. Crec que L’Hospitalet no pot subordinar-se encara més al capital. Necessitem un mínim de 4 escoles més i no sabem on fer-les”.