Manuel Díaz és el nou tècnic del Pubilla Casas. L’entrenador va debutar el passat cap de setmana. El seu equip va empatar a dos en el derbi hospitalenc contra el Santa Eulalia i va aconseguir el primer punt de la temporada.

Manuel Díaz ha substituït a la banqueta a Paco Ortíz que la setmana passada va arribar a un acord amb la directiva per deixar el Pubilla amb la intenció de capgirar la dinàmica negativa de l’equip. El nou míster és conscient que el primer que haurà de fer és treballar el tema psicològic d’un conjunt tocat.

Manuel Díaz considera que els jugadors del Pubilla estan ara bastant enfonsat. “Vull prioritzar l’aspecte anímic de l’equip. Els jugadors han de tornar a tenir confiança en ells mateixos”.

Pel que fa a l’estil de joc del nou entrenador, Díaz afirma que proposarà les primeres setmanes un futbol menys maco, a la contra, per aconseguir bons resultats. “Espero després poder desenvolupar un altre tipus de joc, més vistós, sense jugar tant al darrera però tenint cura de la defensa, que és el nostre punt fluix”.

Manuel Díaz va debutar aquest diumenge contra el Santa Eulàlia. L’equip va trencar la ratxa negativa de 4 derrotes consecutives gràcies a l’empat a dos en el derbi hospitalenc. El Pubilla Casas es troba ara el segon per la cua amb un punt. El pròxim partit el jugarà a domicili, amb el Arrabal-Calaf Gramanat.