Aquest diumenge, 28 d’abril a les 19h, arriba al Teatre Joventut l’espectacle de dansa Macarron Power, realitzat per la companyia Sol Picó.

Macarron Power està inspirat en el món del còmic i reflexiona sobre la immigració, amb elenc internacional i adreçat a joves a partir de 10 anys.

El món dels superherois serveix d’inspiració per a la nova creació de Sol Picó. Una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls d’una nena, que ens explica la seva història i la de milers de persones que han de deixar la llar per força i encaminar-se a un destí incert, que pot no ser tan acollidor com esperava.

Amb música en directe, Macarron Power mostra les vicissituds i dificultats que una heroïna ha de superar al llarg del seu viatge i com s’enfronta a les seves pors gràcies als aliats i amics que es troba pel camí. El públic també forma part d’aquest viatge, col·laborant en aquest espectacle interactiu, ja sigui a l’escenari o des de la seva butaca.

Aquest cap de setmana, també s’havia de representar al Teatre Joventut “El Alma de Valle-Inclán” de Rafael Álvarez “El Brujo”, però l’espectacle ha estat suspès per malaltia de l’artista andalús.