L’espectacle Luzia del Cirque du Soleil deixarà L’Hospitalet el proper dia 15 de maig després de més de 70 funcions i 140.000 espectadors que n’han gaudit. Ha suposat la tornada de la companyia canadenca a Europa després de dos anys. Ara serà el torn de Ginebra, Alacant i Madrid que rebran el circ en els propers mesos i fins final del 2022.

El Cirque du Soleil ha tornat a Espanya després de la pandèmia, en concret a L’Hospitalet, amb l’espectacle Luzia que ha tingut una molt bona acollida de públic i crítica. S’ha recuperat la xifra d’espectadors d’abans de l’inici de la Covid i, fins i tot, hi ha hagut funcions on s’ha superat el nombre d’assistents previstos.

Després del pas per la ciutat suïssa de Ginebra, Luzia tornarà a Espanya i ho farà per Alacant on arribarà el 14 de juliol i després serà el torn de Madrid, a partir del 5 de novembre. Enguany, el Cirque du Soleil celebra 24 anys de gires a Catalunya on ha presentat 11 espectacles diferents.

Han estat milers de funcions on el públic català ha respòs positivament a allò màgic i diferent que presenta sempre aquesta companyia canadenca