En els locals d’assaig de la nostra ciutat conviuen grups de música més consolidats amb d’altres que comencen el seu camí. És el cas de Los Mofetas, una banda de punk-rock de Santa Eulàlia que busquen, sobretot, passar-s’ho bé ique assajen a La Universal.

La banda es va formar encara no fa un any “per accident”, explica el guitarrista Jesús Gutiérrez.  Aquest sempre havia volgut aprendre a tocar un instrument i, fins ara, no ho havia pogut fer. Després es va envoltar de Javi Rodríguez i Karina Bert i, amb ells, va formar el grup Los Mofetas.

El primer tema que van tocar plegats va ser ‘Living after Midnight” de Judas Priest i, a partir, d’aquí no han parat. Fan versions i també tenen temes propis amb un estil punk-rock que recorda a la Movida Madrileña. Les seves cançons es caracteritzen pels dobles sentits i el toc d’humor.

“El que tenim és molta il·lusió”, diu la bateria Karina Bert. I és que aquesta banda té una complicitat que és difícil d’aconseguir ja que, normalment, “sempre hi ha algú que vol destacar per sobre de l’altre”, conclou Bert.