Amigos para siempre, All my loving o My way no han faltat en el repertori interpretat pel grup Los Manolos aquest vespre al Parc de la Remunta. Un gran colofó musical per aquestes Festes de Primavera que ha satisfet a un públic de totes les edats.

Aquest ha estat el primer concert de la temporada del grup català i per això s’han mostrat especialment animats. Malgrat els anys a sobre dels escenaris, han reconegut davant els micròfons de TV L’Hospitalet que l’emoció de la primera actuació de la gira no es perd mai.

Los Manolos el van formar a finsla dels 80 un grup de deu amics de Barcelona influenciats per la rumba de Peret i Gato Pérez. El 1991 van gravar el primer disc i el passat 2022 han publicat un darrer single.

Al Parc de la Remunta s’han viscut tres nits amb concerts multitudinaris i propostes musicals ben diverses: Igual nos vamos a morir, Shego i Sexy Zebras, divendres; Meli Perea, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i La Cabra Mecánica, dissabte, i per tancar les festes, Los Manolos, aquest diumenge.