L’Oficina Jove centra les seves activitats del gener en la sensibilització sobre els usos i abusos dels dispositius digitals i les xarxes socials, alhora que facilita eines al jovent per treure’n el màxim rendiment.

A través del perfil d’Instagram @joventutlh, els joves de L’Hospitalet donaran la seva opinió i punts de vista sobre l’abús dels dispositius mòbils. S’hi donaran tips per millorar-ne l’ús, lectures recomanades i eines per reflexionar i aprofundir sobre aquest tema.

Dilluns 22 de gener a les 18:00, a la Casa dels Cargols, es farà un taller temàtic de creació de vídeos i fotografies creatives amb el mòbil.

Quant a les activitats d’emancipació juvenil, es faran tres sessions al voltant de l‘emprenedoria per ajudar el jovent a impulsar les seves idees i convertir-les en un projecte professional.

– “Oportunitats i models de negoci” (28 de gener)

– “Implantació d’un nou negoci” (5 de febrer)

– “La importància del branding” (12 febrer)

A banda d’això, com és habitual els dimarts d’11h a 13h té lloc el club de feina i la sessió d’homologació d’estudis d’aquest mes serà el dimecres 24 de gener.

A l’Oficina Jove el jovent de la ciutat disposa de serveis d’assessoria de formació, laboral i de mobilitat internacional i un punt de suport a la recerca de feina, entre d’altres.

Totes les activitats i serveis són gratuïts i la inscripció es pot fer a través de la seva pàgina web.

Consulta aquí el programa del mes de gener 2024.