L’autoestima, l’empoderament i el respecte a un mateix i als altres, mitjançant activitats i tallers centren les activitats del febrer de l’Oficina Jove. A través del perfil d’Instagram @joventutlh, els joves de L’Hospitalet donaran la seva opinió i punts de vista sobre l’autoestima. S’hi donaran tips per millorar-la, lectures recomanades i les eines necessàries per reflexionar i aprofundir sobre el tema.

Els dies 13, 20 i 27, l’Oficina Jove ha programat sessions per parlar de com lligar i es tractaran estereotips i desigualtats de gènere que s’activen. També es reflexionarà sobre les emocions i les relacions que es volen construir fomentant unes relacions afectives sanes i unes habilitats comunicatives que permetin els joves relacionar-se lliurament.

Es farà un taller de dibuixos amb elements naturals. Serà el 15 de febrer a la Casa dels Cargols i es recomana que es portin aquests elements recollits de parcs i jardins i cartolines i retalls de paper per fer quelcom personalitzat.

Atenció personalitzada i poder discernir la vocació

Pel que fa a les activitats d’emancipació juvenil , l’Oficina Jove ofereix atenció individualitzada sobre mobilitat internacional, el 19 de febrer; un espai de coach motivacional on poder expressar les pors, inquietuds o dubtes vers el futur, el 8 i el 22 de febrer i un espai per trobar allò que realment ens agrada on professionals ajudaran als joves a apropar-se als seus objectiu acadèmics i laboral. Activitat que s’oferirà el 12 i el 29 de febrer.

També el dimarts té lloc el club de feina i la sessió d’homologació d’estudis d’aquest mes serà el dia 21 de febrer. A l’Oficina Jove, es disposa d’assessoria de formació, laboral i mobilitat internacional i suport per trobar feina. Les activitats i serveis són gratuïts i la inscripció es pot fer a través de seva pàgina web, del telèfon 93 403 69 60 i del WhatsApp 616 55 36 28. (Programa Oficina Jove durant el mes de febrer).