Les activitats d’aquest mes de l’Oficina Jove giren al voltant del pluralisme cultural amb tallers i activitats, sota el principi de l’enriquiment mutu. A través del perfil d’Instagram @joventutlh i amb el hashtag #LHospitaletCiutatIntercultural, els joves de L’Hospitalet coneixeran la diversitat cultural i s’hi recomanaran lectures per aprofundir i reflexionar sobre el tema.

El taller temàtic d’escriptura creativa, adreçat a joves de 12 a 17 anys, serà els divendres 19 i 26 d’abril al Centre Cultural de Sanfeliu.

 El dijous 25 d’abril tindrà lloc al Teatre Joventut l’obra #ElNou, una història d’un jove nouvingut que viu en un pis d’acollida i s’inscriu en un equip de bàsquet mixt, on comença una relació d’amistat amb una noia. Un relat sobre la interculturalitat, els orígens i la xarxa de vincles.

Aquest mes hi haurà dos espais especials de formació: unes sessions dedicades a donar suport amb la beca d’estudis postobligatoris, en torn de matí i de tarda; i dues sessions per donar suport amb la preinscripció al batxillerat, el 18 i 22 d’abril. A banda d’això, com és habitual els dimarts té lloc el club de feina, i la sessió d’homologació d’estudis d’aquest mes serà el dimecres 17.

Quant a les activitats d’emancipació juvenil durant el mes d’abril, l’Oficina Jove ofereix atenció individualitzada sobre mobilitat internacional, el 22 d’abril; un espai de coach vocacional on poder expressar les pors, les inquietuds o els dubtes respecte al futur, els dijous 11 i 25 d’abril.

A l’Oficina Jove, situada a la Casa dels Cargols, el jovent de la ciutat disposa de serveis d’assessoria de formació, laboral i de mobilitat internacional i un punt de suport a la recerca de feina, entre d’altres.

Totes les activitats i els serveis són gratuïts i la inscripció es pot fer a través de la seva pàgina web, del telèfon 93 403 69 60 i del WhatsApp 616 553 628.

Aquí podeu consultar totes les activitas del mes d’abril.