L’arribada de l’estiu dona l’oportunitat als joves de poder treballar per a diferents empreses de diversos sectors, que busquen personal per cobrir places en període vacacional o que tanbé poden tenir un pic d’activitat.

L’Oficina Jove de L’Hospitalet, a través del Club de Feina, ofereix assessorament especialitzat en l’àmbit laboral a les persones que es troben en recerca activa d’una nova feina.

Els treballs d’atenció al públic i mosso de magatzem son les professions més sol·licitades entre els joves de 16 a 25 anys de cara a l’estiu. Aquestes feines no son qualificades al ser per a personal molt jove, i que encara necessiten formació fins arribar al seu objectiu professional.

Carla Escudero, orientadora laboral de l’Oficina Jove de L’Hospitalet creu que primer és necessari veure on volen arribar aquests joves “una vegada fet això, primer fem un currículum i una carta de presentació i ho fem de forma individualitzada”.

Durant aquests mesos la majoria dels joves que demanen assessorament busquen una feina d’estiu i altres, que acaben de finalitzar estudis professionals, cerquen ja una feina relacionada amb el seu objectiu laboral. En aquest sentit, Escudero ha recordat que “creure’t el teu perfil professional, ser resolutius, ser comunicadors, és base per a qualsevol feina”.