Ja estan en marxa les sessions informatives que ofereix l’Oficina d’Entitats per assessorar les entitats de la ciutat en la tramitació de les justificacions de les subvencions municipals rebudes en l’exercici 2023.

La campanya de suport, impulsada per l’Oficina d’Entitats en col·laboració amb les diverses àrees de l’Ajuntament que atorguen subvencions, consta de 7 sessions informatives per àmbits durant el mes de gener i la publicació de quatre guies de suport per facilitar el tràmit a les entitats. A més, en els casos en què sigui necessari, es faran assessoraments individuals.

El tràmit per presentar les justificacions, en el cas de les subvencions atorgades en el marc de les diverses convocatòries de l’Ajuntament, ja està obert a la seu electrònica i estarà vigent fins al dia 15 de febrer de 2024.

El calendari de sessions informatives és el següent:

  • Sessió informativa en l’àmbit dels districtes, ocupació, medi ambient, lleure i joventut. Dilluns, 15 de gener, a les 18 hores.
  • Sessió informativa en l’àmbit de la cooperació. Dimecres, 17 de gener, a les 18 hores.
  • Sessió informativa en l’àmbit del benestar social. Dijous, 18 de gener, a les 18 hores.
  • Sessió informativa en l’àmbit esportiu. Dilluns, 22 de gener, a les 18 hores.
  • Sessió informativa en l’àmbit del Districte Cultural i la innovació. Dimecres, 24 de gener, a les 18 hores.
  • Sessió informativa en l’àmbit de la cultura. Dijous, 25 de gener, a les 18 hores.

Totes les sessions tindran lloc a Ca n’Arús, excepte la sessió de l’àmbit de l’esport, que es farà a Can Riera.

L’Oficina d’Entitats funciona des del 17 d’abril de 2023, té com a missió fomentar un sector associatiu de L’Hospitalet fort, amb capacitat i recursos per fer front als reptes socials i associatius actuals. Ofereix informació, assessorament i formació al sector associatiu per tal de dinamitzar i enfortir el treball de les entitats de la ciutat.

Les justificacions han d’acreditar que s’han complert les condicions i els objectius de l’acció o projecte i, d’altra banda, que els diners públics rebuts per l’entitat beneficiària s’han aplicat correctament i s’han destinat íntegrament a l’acció oprojecte al qual es va atorgar la subvenció.