El barri de Collblanc tindrà un escola bressol que es situarà en un terreny municipal al carrer Albiol, entre el carrer de Mistral i l’avinguda del Torrent Gornal. L’edifici tindrà dues plantes i comptarà amb set aules destinades a les tres franges d’edat del primer cicle d’educació infantil, de 0 a 3 anys.

El projecte pressupostat en 2,2 milions d’euros està a l’espera de ser adjudicat a un constructor, i el primer tinent d’alcaldia, Francesc Josep Bellver, confia que “un cop finalitzada la licitació, les obres puguin començar a principis de 2024”.

Els veïns de Collblanc reben amb satisfacció que l’escola bressol sigui una realitat després d’anys de reivindicacions: “És una escola reclamada durant molts anys, que s’ha anat retardant i retardant, i ara sembla que ja està en marxa, i que podrem comptar amb una bressol que és molt necessària al barri” ha declarat Carme Morro, membre del Consell de Districte Collblanc-la Torrassa.

A banda de la llar d’infants de Collblanc, està previst que durant l’any 2024 també s’aprovi la iniciativa per fer-ne una altra al barri de Sant Josep. Amb la creació d’aquestes dues noves escoles bressol, ja serien vuit centres infantils de titularitat municipal a la ciutat.