El passat mes de novembre, el Consell Esportiu de L’Hospitalet va renovar la seva Comissió Directiva. D’aquesta nova Junta va sorgir l’ara president de l’entitat, Lluís Dorado, màxim dirigent durant dècades del CE Pubilla Cases i actualment del FC Legends, club sorgit fa tres temporades.

Un home de futbol, que ara assumeix un càrrec difícil. Dorado és conscient que la situació del Consell Esportiu continua sent complicada i, per això, té clar quina és la seva primera petició: “El més important en aquests moments és deixar treballar el Consell amb tranquil·litat. No es pot estar permanentment pendent de coses que no afecten el dia a dia”, diu.

“S’ha fet malbé el que s’havia fet molt bé durant molts anys. I ara el que toca és renovar, començar de zero, millorar tot i col·locar el Consell en el lloc que mai hauria d’haver deixat”, afegeix.

Lluís Dorado serà el primer president de l’entitat no vinculat a la política. Segons els estatuts, l’Ajuntament continua proposant sis persones per a la Comissió directiva, però aquesta vegada han estat d’un perfil molt més tècnic. La Junta la completen les persones guanyadores de les eleccions del passat mes de novembre, totes vinculades al món esportiu i educatiu de L’Hospitalet.

Aquesta fórmula, segons Dorado, era un pas necessari per a l’entitat: “Jo no he estat mai a cap partit polític de la ciutat i crec que aquest és un pas de democratització del mateix Consell. Això és positiu, sigui jo el president o sigui qualsevol de les moltes persones que tenim en aquesta ciutat i que treballen espectacularment bé”.

De moment, els primers mesos de mandat de Lluís Dorado arriben amb rècord. El Consell Esportiu de L’Hospitalet ja ha tramitat més de 7250 llicències, amb encara quatre mesos de competició per jugar-se. Es tracta de la xifra més elevada de llicències que mai ha tingut l’entitat.

Nova Comissió Directiva del Consell Esportiu de L’Hospitalet

La Comissió Directiva del Consell Esportiu de L’Hospitalet la formen, des del passat mes de novembre de 2023 i fins al 2027 les següents persones:

 • President: Lluís Dorado Serrano. Representant de les entitats esportives.
 • Vicepresidenta: María Barrero Fernández. Representant de centres educatius públics.
 • Secretària: Jenny Merino Escolà. Representant de les federacions esportives catalanes.
 • Tresorera: Miriam Domínguez Torres. Representant de les entitats esportives.
 • Vocal: Eva Ballarín Lana. Representant de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • Vocal: Anna Santarrosa Abaijón. Representant de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • Vocal: Ferran Liesa Esteban. Representant de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • Vocal: Manuel Rodríguez Rodríguez. Representant de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • Vocal: Toni Vegara Martínez. Representant de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • Vocal: Francisco Antonio López Sánchez. Representant dels centres educatius públics
 • Vocal: Efrén Bastida Puche. Representant de centres educatius concertats.
 • Vocal: Yolanda Ruiz Muñoz. Representant de l’Ajuntament de L’Hospitalet.