S’han lliurat els premis de la 9a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, Platillos! en un acte a Gornal Activa. Els platets guanyadors són:

-El de millor qualitat gastronòmica pels Callos de mar capipota de Tatos Bar.

-El platet més creatiu Home Sour de Mizuwari Cocktail Bar.

-El platet més saborós és el brownie salat de moniato acompanyat del còctel Diospyros caqui de la cocteleria Pecat.

-Amb un empat a la votació popular, en aquesta edició, en la categoria de Platillo més popular hi ha dos guanyadors: brownie salat de moniato acompanyat del còctel Diospyros caqui de la cocteleria Pecat i bacallà amb cotnes de porc del restaurant 25 Roselles.

Jurat d’alçada amb grans experts de la gastronomia

El jurat encarregat de dictar el veredicte esta format per padrí de la ruta, Oriol Casals, xef i copropietari del restaurant Teòric, així com pel personal tècnic del Centre de Formació d’Hostaleria i representants del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i del blog “L’Hospitalet Gastronòmic”.

La 9a edició de A la tardor, Platillos! ha tingut lloc del 2 al 26 de novembre, hi van participar 31 establiments, entre bars, restaurants i cocteleries, amb propostes originals de cuina de temporada, tradicional o creativa, una xifra rècord de participació des de la creació de la ruta el 2014.

Aquesta edició de la ruta gastronòmica va servir 8.147 platets, la segona xifra més altra de totes les edicions després de la de l’any anterior amb 8.652 platets. S’han servit més de 50.000 tapes, un 27,7% més que l’any anterior i hi han participat 110 propostes de bars i restaurants de la ciutat.