L’ISS L’Hospitalet Atletisme ha donat el tret de sortida a la nova temporada. El gran objectiu és intentar mantenir el bloc de la passada temporada. L’ISS està considerat el novè millor equip espanyol d’atletisme. El gran fitxatge de la temporada ha estat Alex Rodríguez.  

Mantenir l’equip femení a la Divisió d’Honor i fer el mateix amb el masculí a la Primera Divisió. Aquest són els grans objectius de la temporada un cop mantingut el bloc de l’any passat. El club ha fet un gran esforç per poder renovar a les seves figures.

Continuen Claudio Villanueva i Victòria Sauleda així com també les mundialistes juvenils Sònia Nasarre i Alba Villaronga. En conjunt l’ISS ha aconseguit tornar a fer uns equips molt competitius.

El gran fixatge de la temporada ha estat Alex Rodríguez. L’atleta és nascut a L’Hospitalet on viu i treballa a l’empresa familiar. Ha sortit de la pedrera de l’AE Santa Eulàlia i torna a l’ISS L’Hospitalet després de quatre temporades fora. És un dels migfondistes més prometedors del moment.

Rodríguez va obtenir la medalla de bronze al passat Campionat d’Espanya Absolut d’Alcobendas a la prova dels 800 metres llisos, amb un registre d’1’45” 97. Serà un reforç pel relleu de 4X400 llisos que la passada temporada ja va lluitar per les medalles als Campionats Nacionals.

L’equip femení també s’ha reforçat. Carol Pardo, una de les millors migfondistes catalanes aportarà importants punts a les curses de 800 i 1500 metres llisos. Eva Vilar especialista en 100 metres tanques s’incorpora al grup d’entrenaments d’Armando Álvarez.

El director tècnic de l’ISS L’H Atletisme, Armando Álvarez, ha dit que “hem aconseguit un grup molt maco a tanques, velocitat, mig fons i llançament. Cobrim totes les especialitats”.

El president de l’entitat, Josep Maria Piqueras, ha destacat “l’excel•lent notícia que suposa el canvi del tartà. Per a nosaltres i per l’atletisme català. Som la segona ciutat de Catalunya i és l’única pista d’atletisme on es poden disputar campionats”.

Oriol Piqueras és atleta de l’ISS L’H Atletisme. “Estic orgullós del que vam aconseguir l’any passat i veurem enguany que podrem fer. Estem esperançats que tot funcioni bé”.

De cara a l’any vinent, l’ISS L’Hospitalet Atletisme ja prepara la tercera edició dels “5 quilòmetres de L’Hospitalet” i el “9é Miting Internacional per a atletes amb discapacitat”.