L’Hospitalet és la capital mundial del sector audiovisual fins aquest divendres. Els organitzadors estimen que més de 50.000 persones visitaran aquesta fira que té lloc al recinte Granvia L’H de Fira de Barcelona. Avui ens acostem a les novetats relacionades amb l’àmbit educatiu i les llars intel·ligent. 

A l’esquerra una pissarra tradicional amb guix, el que s’escriu es trasllada a la dreta, una de les moltes pantalles interactives que ja són present i futur de les aules dels centres escolars. A l’ISE també tenen espais aquests dispositius que faciliten la feina dels educadors: s’escriu, s’esborra, i el que és més important, estan connectades a internet. Com si fossin una gran tauleta, es pot accedir a més continguts per enriquir les classes a l’aula, o a qualsevol altre lloc del món. Les noves pissarres faciliten l’ensenyament a distància, un fet que hagués estat clau durant el confinament, segons explica Javier Vivas- responsable educació Newline Interactive.

I de les aules, a la llar. A l’ISE també hi ha espai per la domòtica. Els diferents aparells de casa estan connectats a internet i això facilitat que a partir d’un panell físic, o una aplicació al mòbil puguem controlar diferents aspectes de la nostra llar, segons explica Oscar Rubí, responsable projectes By Demes Group.