L’Integrated Systems Europe, l’ISE, la fira de referència per als professionals del sector audiovisual, tornarà a L’Hospitalet amb més superfície expositiva que mai. El saló, que se celebrarà del 30 de gener al 2 de febrer, ocuparà 65.000 m2, un 14% més que en la passada edició.

Un creixement que arriba després que l’any 2023 l’ISE batés el rècord d’assistència al recinte de Fira Granvia amb més de 58.000 visitants.

En la passada edició, l’ISE va reunir més d’un miler d’expositors de 115 països diferents, que van mostrar les últimes novetats en pantalles 8K, els entorns immersius o els mapatges de vídeo. Hi van participar empreses com Samsung, LG o Panasonic i, per ara, la cita del 2024 ja compta amb més de 115 nous expositors confirmats.

Es tractarà de la vintena edició del saló, la quarta que es fa al recinte de Fira Granvia després que el 2020 els organitzadors decidissin traslladar el saló des d’Amsterdam a L’Hospitalet buscant un recinte firal de més capacitat.

Un creixement de visitants, però, que la pandèmia va impedir que es produís. Després d’uns anys arrossegant els efectes de la Covid, l’ISE fixa la mirada en poder superar els 80.000 assistents que va tenir el saló en el seu últim any a Amsterdam.

El congrés se celebrarà a Fira Granvia L’Hospitalet almenys fins el 2025, amb un impacte econòmic estimat d’entre 280 i 400 milions d’euros.