El primer equip femení de l’AECS L’H debutarà davant el CFS Linyola en els vuitens de final de la Copa Catalunya de futbol sala, mentre que L’H Bellsport masculí ho farà davant el CFS Roquetes tarragoní.

L’AECS L’H entra en competició davant les urgellenques, en una eliminatòria a partit únic, que s’ha de disputar, a domicili, a mitjans del mes de març.

L’equip de Jordi Archilla és el vigent sotscampió d’aquesta competició després de la final jugada a Martorell el passat mes d’agost davant l’AE Les Corts.

Pel que a la la lliga de 2a Divisió Espanyola, l’AECS està signant una brillant temporada. Després de 17 jornades l’equip de Sanfeliu és quart classificat, després de derrotar l’Orvina per 1-4. El proper dissabte rebrà al Poliesportiu Municipal, Osasuna Futsal (18h).

L’H Bellsport, a les Terres de l’Ebre

El primer equip de L’H Bellsport debutarà en Copa Catalunya masculina a la pista del CFS Roquetes, també en eliminatòria a partit únic. El conjunt de Bellvitge, que el proper dissabte rebrà el FC Cerdanyola (18h), ha recuperat la bona dinàmica des de l’arribada del nou tècnic, Borja Burgos, sumant quatre victòries en les cinc últimes jornades de la lliga de 2a Divisió ‘B’, i segueix lluitant per assolir la permanència.

També en Copa Catalunya, l’equip juvenil masculí de l’AE Bellsport debuta aquest dijous a la pista de l’AE Les Corts, rival que va eliminar en l’anterior ronda el juvenil masculí de l’AECS, a la tanda de penals.