Els alumnes de l’Institut Escola Maria Miret han començat el curs als barracots construïts al carrer Goya amb Riera Blanca. Estava previst que els nous mòduls arribessin al gener, la seva instal·lació s’ha endarrerit fins a aquest setembre. A més, el primer dia de classe encara faltaven algunes coses per acabar d’instal·lar, com ara la refrigeració.

Elena Arpa és mestre de primària del centre i assegura que “comencem amb moltes ganes el curs però com que ja s’arrossegaven endarreriments en la construcció d’alguns mòduls, el dia abans de l’inici de les classes encara hi ha hagut algun contratemps en instal·lacions com la de l’aire condicionat”.

En aquest mateix sentit,  l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha afirmat que l’obertura del curs escolar en aquest centre “es fa amb unes condicions que serien millorables ja que s’han de fer alguns retocs de darrera hora”.

El passat curs els alumnes d’infantil van fer classe en un espai que pertanyia a les antigues dependències de l’Acadèmia Cultura. Recordem que l’Institut Escola Maria Miret va obrir les portes ara fa un any  per absorbir els alumnes del centre concertat Acadèmia Cultura i el seu claustre de professors. Ho va fer als barracots del carrer Mas, on fins aquell moment hi havia hagut els alumnes de l’Ernest Lluch. Però els mòduls són insuficients per a tots els alumnes. Per aquest motiu els alumnes d’infantil han d’ocupar un altre espai.