El raper Lildami actua aquest dissabte 2 de març a la Salamandra dins el Let’s Festival. Lildami és una de les veus més destacades de la música urbana en català. L’any passat va treure el seu tercer disc “Dummy”, amb el qual es reivindica ell mateix i a la seva trajectòria imparable.

Ara, aterra a la Salamandra amb els seus Bigfriends. “Portem tot el meu component d’electrònica a la banda més tradicional amb bateria, piano, guitarra… i mola perquè cop les cançons agafen una altra dimensió i és molt divertit”, explica Lildami.

El raper de Terrassa viu ara mateix un moment dolç mentre segueix component cançons, com la que ha tret aquesta mateixa setmana Dr. Smith. “Per primer cop en bastants anys estic tranquil en molts aspectes”, diu el raper que es considera una persona a qui li preocupa molt el que pugui passar demà. “Al final és una feina inestable i és fàcil emparanoiar-se”, diu Lildami que també apunta que té la sort que sempre cau de peu dret, i ja no li preocupa tant el què vindrà.

Capaç de compaginar la seva faceta com a músic amb la d’organitzador del primer festival internacional de música urbana a Catalunya, el Maleducats, Lildami ha escrit un llibre adreçat als més petits que es diu “Mira’t bé”. També ha fet el salt a la televisió sent jurat del talentshow musical “Eufòria” i amb un programa propi sobre moda sostenible.